Samsun'da Motosikletli Polislerden Öğrencilere, MSÜ Sınavına Yetiştirme Kahramanlığı

TAKİP ET

Samsun'da düzenlenen MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na geç kalan öğrencilere, motosikletli polis ekipleri seferber oldu. Sınav saatinde yetişemeyen adaylar, polislerin çabalarıyla son anda sınav merkezine yetişti.

Samsun'da gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nda zamanla yarışan öğrencilere, motosikletli polisler destan yazdı. Saat 10.15'te başlayan ve 13.00'te sona eren sınav için binalara saat 10.00'dan sonra aday alınmıyordu.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi binasında gerçekleşen sınavda, koşarak yetişen öğrenciler olduğu gibi, sınav saatinde sınav merkezine varmayanlar da vardı.

Bu noktada devreye giren Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Timi, motosikletleriyle hızla öğrencileri sınav merkezine yetiştirdi. Sınav merkezi önünde bekleyen veliler, polis ekiplerine alkışlarla teşekkür etti ve sevgi gösterilerinde bulundu.

Ancak belirlenen saatte sınav merkezine yetişemeyen bazı öğrenciler, maalesef sınava alınmadı. Motosikletli polislerin özverili çabaları, öğrencilere zamanında sınav yerine ulaşmalarında kilit bir rol oynadı.

samsun kahraman polis msü sınavı motosikletli polis öğrenciler sınav eğitim