Samsun'da Okul Yoluna Bak

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım İlçesi Çatalarmut Mahallesi'nde okula giden ve çevresinde onlarca ev bulunan yolun perişan hali, vatandaşların tepkisini çekti. Kent merkezinde köy yolundan beter durumdaki yolun düzeltilmesi için vatandaşlar çağrı yaptı. 

Samsun'un İlkadım İlçesi Çatalarmut Mahallesi'nde Babacan Sokak'tan aşağıya doğru inen okulun olduğu ve çevresinde çok sayıda bina bulunan 866. Sokak'ın perişan hali, vatandaşların tepkisini çekti. Ambulans veya itfaiyenin çıkamayacağı yolun köy yolundan beter durumda olduğuna dikkati çeken vatandaşlar, çağrı yaptı. 

VATANDAŞLAR ÇÖZÜM ÇAĞRISI YAPTI 

Vatandaşlar, "Burada bir vatandaş fenalaşsa ambulans çıkamaz inemez, ev yansa itfaiye giremez. Bölgede iskan var altyapı yok. Bir sokak üstümüzde her türlü imkan var iken, bozuk bir yol yüzünden bizi harita dışında bırakmış olması nasıl bir hizmet anlayışı bilemiyoruz. Çözüm bekliyoruz. Bu yolu yüzlerce öğrencide kullanıyor "açıklaması yaptı. 

Ambulans veya itfaiyenin çıkamayacağı yolun köy yolundan beter durumda olduğuna dikkati çeken vatandaşlar, çağrı yaptı.  Zekeriya FIRAT