Samsun'da "Okulumuz Orman" Müzikli Çocuk Oyunu Sahnelenecek

TAKİP ET

Eğlence dolu dakikaları içinde barındıran "Okulumuz Orman" müzikli çocuk oyunu, 27 Nisan 2024'te Zehra Yıldız Salonu'nda çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor. Kahramanların ormanda yaşadığı macerayı izlemek ve oyuna katılmak için biletler şimdiden temin edilebilir.

27 Nisan 2024 tarihinde saat 14.00'da Zehra Yıldız Salonu'nda sahnelenecek olan "Okulumuz Orman" müzikli çocuk oyunu, yarışmalar, şarkılar ve eğlence dolu dakikalarla çocukları bekliyor. Bu sanat sezonunda Nisan ve Mayıs ayları boyunca sahnelenecek olan oyun, kültür yolu kapsamında birçok şehirde de çocuklarla buluşacak.

Bestesi, libretto ve öyküsü Metin Bayram'a ait olan bu 1 perdelik müzikli çocuk oyunu, sınıf arkadaşlarıyla hayvanat bahçesine gidecek olan bir grup öğrencinin beklenmedik bir maceraya atılmasını konu alıyor. Ormanda kaybolan kahramanlarımızın başına gelenlerle dolu bu heyecan dolu macerayı izlemek isteyen küçükler için "Okulumuz Orman", 27 Nisan'da seyircileriyle buluşacak.

Kostümleri Gülnur Çağlayan Tuluk, dekoru Hakkı Kandır tarafından hazırlanan oyunun ışık tasarımı Oğuz Murat Yılmaz'a, koreografisi Özgün Barılı'ya, video ve projeksiyon gösterisi ise Murat Turgut'a ait. Oyunun kadrosunda ise birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor.

Biletler, Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesinden veya www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilir.

Okulumuz Orman Müzikli Çocuk Oyunu samsun Samsun Devlet Opera ve Balesi 27 Nisan 2024 tarihi Zehra Yıldız Salonu kültür sanat tiyatro oyunu okulumuz orman samsun haber gündem haber