Samsun'da ortak cinayeti! Şahıs tutuklandı...

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesinde, iş ortağı Muhammet Tuncel'i ormanlık alanda silahla öldüren Harun S., tutuklandı. İşte detaylar...

Samsun'un Canik ilçesine bağlı Hasköy Mahallesi'nde yaşanan olayda, 16 Nisan Salı günü saat 23.00'ten itibaren haber alınamayan Muhammet Tuncel için yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Yapılan araştırmada, Tuncel'in iş ortağı olan Harun S. ile son olarak görüştüğü ve ardından kaybolduğu belirlendi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Harun S., ifadesinde Muhammet Tuncel ile konuşmak için ormanlık alana gittiklerini ve aralarında çıkan kavgada silahla ateş ederek Tuncel'i öldürdüğünü itiraf etti.

Harun S.'nin olay yerini göstermesi üzerine Muhammet Tuncel'in cesedi ormanlık alanda bulundu ve otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Zanlı, polisteki sorgusunda yaşanan olayın alacak-verecek anlaşmazlığından kaynaklandığını savundu.

Mahkemeye sevk edilen Harun S., ifadesinde, aralarında alacak verecek meselesi olduğunu ve tartışma sırasında kendisine silah çekildiğini iddia etti. Kendini korumak amacıyla silahı düşürdüğünü ve yere düşen silahı alıp Tuncel'e ateş ettiğini söyledi. Ancak daha sonra pişmanlık duyduğunu belirterek polise olayı doğru şekilde anlattığını ifade etti.

Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Harun S., Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Harun S. ile Muhammet Tuncel'in 10 yıldır arkadaş oldukları ve 7 aydır da iş ortaklığı yaptıkları öğrenildi.

samsun asayiş olay