Samsun'da Otomobil Şarampole Devrildi, Sürücü Yaralandı

TAKİP ET

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda meydana gelen kazada Leyla U. (38) yönetimindeki otomobil, şarampole devrildi. Yaralı sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Samsun'un Atakum ilçesinde, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda gerçekleşen bir kaza sonucunda otomobil şarampole devrildi ve sürücü yaralandı.

Kazada, Leyla U. (38) yönetimindeki 55 ACR 239 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kontrolünden çıkarak boş araziye devrildi. Otomobil, yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sürücü Leyla U., kazayı hafif yaralarla atlattı ancak ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından, olay yerine gelen ekiplerin aracı bulunduğu yerden kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Kazaya neyin sebep olduğu ve aracın neden kontrolünün kaybedildiği konusunda detaylı bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak ekiplerin incelemeleri devam ediyor. Kamuoyuna detaylı bilgi verilmesi bekleniyor.

samsun atakum ilçesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı da kaza araç şarampole devrildi sürücü yaralı asayiş samsun haber gündem haber