Samsun'da Petshop Malzemesi Yüklü Araçta Silah Deposu Bulundu

TAKİP ET

Samsun polisi, rutin bir petshop malzemesi taşıyan araç aramasında şaşırtıcı bir keşifte bulundu. 7 tüfek, 5 tabanca ve 11 susturucu ele geçirildi.

Samsun'un İlkadım ilçesinde gerçekleşen olağan bir trafik kontrolünde, petshop malzemeleri taşıyan bir araç polisin dikkatini çekti. Yapılan detaylı aramada, araç içerisinde gizlenmiş çok sayıda silah bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Derecik Mahallesi'nde Samsun-Ankara karayolu üzerindeki polis uygulama noktasında durdurulan araç, petshop malzemeleri taşıdığı iddiasıyla rutin bir kontrol amaçlı arandı. Ancak polis ekipleri, arama sırasında aracın gizli bölmelerinde şaşırtıcı miktarda silah ele geçirdi.

Toplamda 7 adet pompalı tüfek, 1 adet 36 kalibre toplu tabanca, 4 adet kuru sıkı tabanca, 9 adet tüfek susturucusu ve susturucu dökümüne yarayan 2 adet aparat bulundu. Silahların ele geçirilmesiyle ilgili olarak T.D. isimli şahıs, polis tarafından gözaltına alındı ve İlyasköy Şehit Mesut Yılmaz Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Polis, silahların ne amaçla taşındığını ve satılacağı öne sürülen yerlere ulaşıp ulaşmadığını araştırıyor.

asayiş Samsun petshop silah samsun haber