Samsun'da Polisten Öğrencilere Siber Güvenlik Semineri

TAKİP ET

Samsun Emniyet Müdürlüğü Öğrencilere Siber Güvenlik Semineri Verdi ve Tıp Bayramını Kutladı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen 'SİBERAY' programı kapsamında öğrencilere siber güvenlik, teknoloji bağımlılığı ve dijital okuryazarlık konularında seminer verildi. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 85 ortaokul öğrencisine bu önemli konular hakkında bilgi verdi.

Ayrıca, Samsun Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Samsun'daki sağlık kuruluşları ziyaret edilerek hekimlerin ve sağlık çalışanlarının bayramları kutlandı. İl Sağlık Müdürlüğü, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliği, Gazi Devlet Hastanesi Başhekimliği, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği ve acil servisler ziyaret edilerek bu özel gün kutlandı.

Ayrıca, "Güvenli Mahallem, Güvenli Eğitim Projesi" kapsamında Atakum ilçesinde bir bakımevi ve kreşte öğrencilere yönelik temel güvenlik kuralları, trafik kuralları, güvenli internet kullanımı ve teknoloji bağımlılığı konularında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, anne ve babalara yönelik tavsiyelerin yer aldığı el broşürleri de dağıtıldı.

 

samsun polis öğrenci siber güvenlik semineri tıp bayramı kutlama eğitim asayiş samsunhaber gündem haber