Samsun'da Radar Tespit Cihazları ve Uyuşturucu Madde Yakalandı

TAKİP ET

Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, gerçekleştirdikleri rutin denetimler sırasında önemli bir operasyona imza attı.

Muhammer Ay - SAMSUN (İHA)

Samsun'da emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda, ileri teknoloji radar tespit cihazları ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, gerçekleştirdikleri rutin denetimler sırasında önemli bir operasyona imza attı.

Denetimlerde, 2 adet gelişmiş radar tespit cihazı, bir adet bıçak, miktarı 0.5 gram olan metamfetamin, 1.2 gram bonzai ve bir adet uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi. Olaya karıştığı tespit edilen 3 şahıs, ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan bu başarılı operasyonla birlikte, bir şahsa 2.052 TL idari para cezası kesilirken, trafik kurallarını ihlal eden 3 araç sürücüsüne toplamda 27.460 TL trafik idari para cezası uygulandı.

Samsun polisi, halkın huzur ve güvenliği için denetimlerini aralıksız sürdürmeye devam edeceğini bildirdi. Bu tür operasyonlar, şehirdeki asayişi korumak ve olası suç faaliyetlerinin önüne geçmek adına büyük önem taşıyor.

samsun uyuşturucu ceza samsun haber son dakika