Samsun'da Sağlıkçılardan Özel Tıp Bayramı Konseri: "Liv Samsun Fasl-ı Nağmeler Müzik Korosu"

TAKİP ET

Samsun'da sağlık çalışanlarından oluşan bir koro, 14 Mart Tıp Bayramı'na özel unutulmaz bir konserle izleyenleri coşturdu.

Samsun'da, hekim, hemşire ve hastane çalışanlarından oluşan 16 kişilik "Liv Samsun Fasl-ı Nağmeler Müzik Korosu", 14 Mart Tıp Bayramı'na özel bir konserle unutulmaz bir geceye imza attı.

Koro, bir alışveriş merkezinin etkinlik alanında sahne alarak geleneksel kıyafetler içinde, 1 aylık bir hazırlık sürecinin ardından seyircilere 14 şarkıdan oluşan bir repertuvar sundu. Türk sanat müziği eserlerinin seslendirildiği konser, izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Koro şefi Gücem Ağmaz liderliğinde sahne alan sağlık çalışanları, Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Dr. Mustafa Şen'in de aralarında bulunduğu doktorlar, hemşireler ve yöneticilerden oluşuyordu. Dr. Şen, etkinlikle ilgili olarak, "Çok güzel bir etkinlik oldu. Umarım herkes keyif almıştır. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarının ve hekimlerin Tıp Bayramı'nı kutluyorum. Herkese şifalı günler diliyorum" dedi.

Koroda yer alan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Nazlı Karakullukcu Çebi ise, "Samsun'u çok seviyoruz ve bu güzel etkinlikle Tıp Bayramı'nı kutlamak istedik. İnsanlarla bir araya gelip müzikle buluşmak gerçekten çok özel bir deneyimdi. Tıp Bayramımızı tüm meslektaşlarımıza ve ülkemize kutluyoruz" şeklinde konuştu.

Sağlık çalışanlarının özverili katkıları ve birlikte geçirdikleri keyifli anlarla dolu olan bu özel konser, Tıp Bayramı'nı kutlama geleneğine yeni bir soluk getirdi ve sağlık camiasının birlik ve beraberliğini bir kez daha vurguladı.

samsun sağlıkçılar sağlıkçılardan tıp bayramı konseri liv samsun fasl-ı nağmeler müzik korosu kültür sanat samsunhaber gündem haber