Samsun'da Silahlı Kavgada: 2 Kişiyi Yaralayan Zanlı, Gözaltında 

TAKİP ET

İlkadım ilçesinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada 2 kişiyi silahla yaralayan zanlı, polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi'nde alacak verecek anlaşmazlığından kaynaklanan bir kavgada, silahın kullanılması sonucu iki kişi yaralandı. Kavga sırasında silahla yaralanan M.Ş. ve K.F. isimli şahıslar, sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan araştırma, görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu şüphelinin H.D. (21) olduğu belirlendi.

Polis, H.D.'nin kimliğini tespit ederek birçok adrese operasyon düzenledi ve zanlının yakalanması için ailesiyle iletişime geçti. Zanlı, olayda kullandığı silahla birlikte teslim olmaya gelirken polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. H.D. hakkında "ateşli silahla kasten yaralama" suçundan soruşturma başlatıldı, emniyetteki işlemleri devam ediyor.

samsun ilkadım ilçesi silahlı kavga 2 kişi yaralanma zanlı gözaltısı polis samsunhaber gündem asayiş haber