Samsun'da sosyal medya cinayeti davası başladı 

TAKİP ET

Samsun'da kendisini darp eden husumetlisini arkadaşı ile birlikte öldürdüğü iddia edilen şahıs ile arkadaşının yargılanmasına başlandı.  

Samsun'un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'ndeki bir çay bahçesi önünde nisan ayında meydana gelen olayda, Alihan Kıllı (21) ile Batuhan Ş.B.(21) arasında eski bir husumetten dolayı kavga çıktı. Kavgada Alihan Kıllı, Batuhan Ş.B.'ye uçar tekme atarak darp etti. Olay anının görüntüsü bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedilip sosyal medyada paylaşıldı. 

GÖRÜNTÜLERİ GÖRÜNCE ÇILDIRDI 

Görüntüleri gören Batuhan Ş.B. yanına arkadaşı 17 yaşındaki K.K.'yi de alarak çay bahçesi önünde karşılaştığı Alihan Kıllı'ya hem tabancayla hem de tüfekle ateş açtılar. Ağır yaralanan Alihan Kıllı kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Polis tarafından yakalanan Batuhan Ş.B. ile K.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.  
  
DURUŞMA ERTELENDİ 

Batuhan Ş.K. ve K.K. hakkında Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Görülen davanın ilk duruşması öncesi adliye koridorunda iki taraf arasında kavga çıktı. Polis kavgaya kısa sürede müdahale etti. Duruşma sırasında adliye içinde ve etrafından Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri ile İlkadım İçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve adliye polisi geniş güvenlik önlemi aldı. Tanıkların dinlenmesinin ardından duruşma 15 Kasım'a ertelendi. 
  
İHA