Samsun'da suç örgütü üyeleri yargı önünde 

TAKİP ET

Samsun merkez, Bafra ve Yakakent ilçelerinde suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 kişi daha adliyeye sevk edildi.  

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun merkez ile Bafra ve Yakakent ilçelerinde düzenlediği suç örgütü operasyonunda 
5 kişi savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken,  2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

BASKIN YAPILMIŞTI 

KOM Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan 8 kişi de dün sabah Samsun Emniyet Müdürlüğünden Bafra Adliyesine sevk edildi. Birçok suç isnat edilen suç örgütüne yönelik baskında 6 adet değişik çaplarda ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet tabanca gövdesi, 2 adet telsiz, 1 adet dürbün, 4 adet 6136 SKM çerçevesinde bıçak, 4 adet ruhsatsız tüfek, 127 adet değişik çaplarda tabanca fişeği, 193 adet kartuş, 5 adet sentetik ecza hap, 15 adet senet 1 adet çek 91 bin 750 lira, 1450 dolar, 5 bin 100 euro para, dijital materyaller ve çok sayıda belge ve senet ele geçirilmişti.  

İHA