Samsun'da Şüpheli Araçta Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

TAKİP ET

Terme ilçesinde gerçekleştirilen yol kontrol uygulamasında durdurulan araçta yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet tabanca fişeği, esrar maddesi ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Araç sürücüsüne ise uyuşturucu madde etkisinde araç kullanma ve ehliyetsiz araç kullanma suçlarından toplamda 46 bin 217 TL idari para cezası uygulandı.

Samsun'un Terme ilçesinde, Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü, Terme İlçe Jandarma Komutanlığı ve Terme Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrol uygulamasında, şüphe üzerine durdurulan bir araçta detaylı arama yapıldı.

Araç içinde bulunan E.B. ve K.A. isimli şahısların üzerinde yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet tabanca fişeği, 1 adet içime hazır esrar maddesi ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Olayın ardından araç sürücüsüne uyuşturucu madde etkisinde araç kullanmaktan ve ehliyetsiz araç kullanmaktan toplamda 46 bin 217 TL idari para cezası uygulandı.

Jandarma ekipleri, olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken, uyuşturucu ve ruhsatsız silahla mücadele kapsamında operasyonlarını sürdürüyor.

Samsun asayiş terme ilçesi araç silah uyuşturucu samsunhaber haber