Samsun'da Trafik Kazalarında 4 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazalarında, ayrı olaylarda 4 kişi yaralandı. İki ayrı kazada otomobil sürücüleri ve yolcuları yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki ayrı trafik kazasında meydana gelen olaylarda 4 kişi yaralandı. İlk kaza, Tuncay E. idaresindeki 06 DHY 035 plakalı otomobilin Samsun-Ordu kara yolu Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesi önünde üst geçidin ayağına çarpması sonucunda gerçekleşti. Kazada otomobil sürücüsü ve araçta bulunan bir yolcu yaralandı.

Diğer kaza ise Serkan Ç. yönetimindeki 61 AFS 874 plakalı tır ile Mehtap İ'nin kullandığı 28 AE 774 plakalı otomobil arasında yaşandı. Tırın aniden yavaşlayan otomobile çarpmamak için yaptığı manevra sonucunda, otomobil refüje çıkarak elektrik panosuna çarparak durabildi. Bu kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki bir yolcu yaralandı.

Yaralılar, her iki kaza sonrasında 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazalarla ilgili soruşturmalar devam ediyor.

samsun kaza asayiş samsunhaber