Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Samsun'un Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından "torbacı" olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 2 kişi gözaltına alındı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına karşı başlatılan operasyonda, 2 kişi gözaltına alındı.

Ekipler, Orta Mahalle'de ikamet eden E.Y. ve H.T'nin evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen aramalarda, 204,48 gram kokain ile 34,75 gram esrar bulunurken, bu uyuşturucuların köpek maması paketine gizlendiği belirlendi. Ayrıca operasyonda hassas terazi de ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Yapılan operasyonla ilgili soruşturma devam ederken, uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında güvenlik güçleri tarafından yürütülen operasyonlar aralıksız devam ediyor.

asayiş Samsun haber samsunhaber operasyon