Samsun'da Uyuşturucu ve Tehdit Suçlarından 4 Kişi Yakalandı

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım, Canik ve Bafra ilçelerinde uyuşturucu ve tehdit suçlarından şüphelenilen 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ve Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İlkadım Anadolu Mahallesi ve Canik Karşıyaka Mahallesi'nde B.T, D.T. ve M.K'nin adreslerine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 347 sentetik ecza ve 1 adet tabanca ele geçirildi. Bu şahıslar gözaltına alınarak adli işlemler başlatıldı.

Diğer yandan, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, A.Ç'nin T.K'yi silahla tehdit ettiği iddiasıyla harekete geçti. A.Ç'nin ikametinde yapılan aramalarda 1 tabanca, 40 fişek ve 1 kurusıkı tabanca bulundu. A.Ç. tehdit ve hakaret suçlamalarıyla gözaltına alındı ve işlem başlatıldı.

Samsun polisinin bu operasyonları, uyuşturucu ve tehdit gibi suçların önlenmesi ve suçluların adalete teslim edilmesi adına kararlı çalışmalarının bir göstergesidir.

samsun ilkadım ilçesi canik ilçesi bafra ilçesi Uyuşturucu ve Tehdit Suçlarından 4 Kişi Yakalandı uyuşturucu operasyonları samsun haber asayiş gündem haber