Samsun'da Vefa'sızlığın Böylesi

TAKİP ET

Samsun Vefaspor ile 1453 Fetih Spor arasında Bafra'da oynanan 1. Amatör Küme Büyükler Ligi maçında Vefaspor'lu dört oyuncu rakip takım sporcuları tarafından darp edildi. Vefaspor Kulübü Başkanı Serkan Atmaca, olayların tamamen kurgulandığını iddia etti.

Samsun 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde Vefaspor ile 1453 Fetih Spor arasında oynanan maçta Vefaspor’un 3-1 önde olduğu 80. dakikada çıkan olaylar haftaya damga vurdu. Mücadelenin 80. dakikasında ev sahibi ekip oyuncuları Vefaspor’lu futbolculara saldırdı. Çıkan arbedede Vefaspor’lu bazı oyuncular darp edildi. Vefaspor Kulübü Başkanı Serkan Atmaca, darp edilen bir oyuncusunun hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atıldığını ve müsabakada bulunan güvenlik güçlerinin yetersiz kaldığını iddia etti. Başkan Atmaca, olayların daha önceden kurgulandığını savundu.


MÜSABAKA 40 DAKİKA DURDU
Olaylı maçın 80. dakikasına kadar 3-1 önde olduklarını dile getiren Başkan Atmaca, yaşanan arbede sonrasında müsabaka 40 dakika durdu. Maçta kulüp, güvenlik ve hakem zafiyeti durumu bu hale getirdi. Olaylar yatıştıktan sonra bazı oyuncuların sahaya çıkmak istemediklerini söyledi ve mecburi oyuncu değişikliği yaptık. Sonucun ne olduğu bizim için önemi yok. Fakat oyuncuların psikolojisi bozuldu. Bizde dahil hiçbir takım bunu hak etmiyor. İşin can sıkıcı tarafı, olayların dışarıdan değil de, yedek kulübesi de dahil saha içinde mücadele eden oyuncular tarafından yapılması” diye konuştu.


----------------
Yaşanan olaylar sonrasında Vefaspor’lu dört oyuncu vücutlarının çeşitli yerlerine darbe alırken, karşılaşma 40 dakika kadar durdu. 80. Dakikadan devam eden müsabaka 3-3 berabere sona erdi. Zekai Anıl