Samsun'dan Sinop'a "Güzel" Bir Transfer

TAKİP ET

Fatih Güzel, Samsun'da İlkadım ve Canik Belediyelerinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş, aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapmış ve çeşitli spor dallarında lisanslı sporcu olarak eğitim almıştır.

Samsun'un tecrübeli kültür ve sosyal işler yöneticisi Fatih Güzel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararname ile Sinop Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevine atandı. İlkadım ve Canik Belediyelerinde önemli roller üstlenen Güzel, yeni göreviyle birlikte Sinop'un turizm ve kültür alanındaki gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Fatih Güzel kimdir?

1982 doğumlu olan Güzel, Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunudur. Profesyonel yaşamına Kanal 7 Televizyonunda başlayan Güzel, daha sonra çeşitli organizasyon ve reklam ajanslarında yöneticilik yapmış, dergilerde genel yayın yönetmenliği görevlerinde bulunmuş ve sivil toplum kuruluşlarında aktif roller üstlenmiştir. Uzak Doğu Savunma Sporlarında lisanslı sporcu olan Güzel, İlkadım Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü gibi görevlerde bulunmuş ve Canik Belediyesi'nde de benzer pozisyonlarda hizmet vermiştir. İngilizce ve Arapça bilmektedir, evli ve iki çocuk babasıdır.

Güzel'in ataması, Sinop'un kültür ve turizm alanında yeni bir ivme kazanmasına vesile olacak. Yeni görevine önümüzdeki hafta başlaması beklenen Güzel, Sinop'un tarihi, kültürel ve turistik potansiyelini daha da ön plana çıkarmak için çalışmalar yürütecek.

fatih güzel sinop Samsun ilkadım Sinop Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü canik