'Samsun Gündemi' canlı yayınında soruyor: Muhalefet neden sessiz?

TAKİP ET

Samsun'da oldu bittiye getirilmek istenen projeler ve milyonluk bağış iddialarını tartışan gazeteciler, 'Samsun Gündemi' canlı yayınında konuşuyor. Ancak kentin sorunlarına muhalefet partileri sessiz kalıyor!

Samsun'da gazeteciler, her hafta Çarşamba akşamı 'Samsun Gündemi' programında kentin sorunlarını, tartışılan konularını, siyasetin ve yerel yönetimlerdeki değişim sürecini canlı yayında enine boyuna konuşuyor.

CANLI YAYINDA ÇARPICI YORUMLAR

Gazeteciler Noyan Alper Cabbar, Haydar Öztürk, İsmail Akduman ve Coşkun Özbek'in katılımıyla gerçekleşen 'Samsun Gündemi' canlı yayını masada tartışılan ve çarpıcı yorumlarla gündemi belirliyor. Samsun Kent TV ve Kanal 362'nin sosyal medya ağlarından ortak olarak yaptığı Samsun Gündemi canlı yayınları ilgiyle izleniyor ve interaktif olarak katılımlar sağlanıyor.

Samsun Gündemi'nde gazeteciler Noyan Alper Cabbar, Haydar Öztürk ve Coşkun Özbek, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden futbol kulübüne 20 milyon lira bağış yapıldığı iddiası ve detaylarını konuştu.

20 MİLYONLUK BAĞIŞ GÜNDEMDE

Samsun Gündemi'nin bu haftaki konuları ise yine yakından takip edildi. Gazeteciler, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerle birlikte kayıtlara geçen şuan ki toplam borcu (11 milyar 604 milyon lira) konuştu, SBB Başkanı Halit Doğan'ın yeni dönemde şekillenen kadrosunu değerlendirdi.

BELEDİYELERDE KADRO FAZLALIĞI

Belediyenin BAL'daki futbol kulubüne bu sezon yaptığı öne sürülen 20 milyon liralık bağış, Tekkeköy Belediyesi'nden 67 kişinin işten çıkarılması, Atakum Belediyesi'ndeki maaş sıkıntısı ve kadro fazlalığı, İlkadım, Bafra ve Ladik'te Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri arasında çatlak olduğu, AK Parti ve MHP Genel Merkezi'ne rapor edilmesi, Tekkeköy'de 100 bin metrekarelik arsanın satışa çıkarılması ve İsmail Uyanık'ın TFF Başkan aday adaylığı konuları konuşuldu.
'Samsun Gündemi' programını facebook ve youtube'de Kanal 362 ve Kent Haber TV'den izleyebilirsiniz.