Samsun Havza'da Berat Kandili Coşkusu: Dualar ve İkramlarla Anlam Buldu

TAKİP ET

Havza'da düzenlenen özel programla Berat Kandili, dua, mevlit okuma ve tatlı ikramlarıyla coşkuyla kutlandı.

Samsun'un Havza İlçesi'nde Berat Kandili dolayısıyla düzenlenen programda, özel anlam taşıyan anlar yaşandı. Kevser Camisi'nde gerçekleşen etkinlikte:

Mevlit Okundu: Programın başında, Kevser Camisi'nde mevlit okundu. Katılımcılar, manevi atmosferde Berat Kandili'nin huzurunu yaşadı.

Dua Edildi: Mevlit sonrasında, dualarla gecenin kutsal atmosferine yakışır bir şekilde niyazlarda bulunuldu. Havza Müftülüğü tarafından düzenlenen program, manevi bir birliktelik oluşturdu.

İkramlarla Anlam Kazandı: Namazın ardından Havza Belediyesi, CHP Havza İlçe Başkanlığı ve Havza Ülkü Ocakları işbirliğiyle vatandaşlara kandil simidi, tatlı ve çay ikram edildi. Bu güzel jest, gecenin anlamına uygun bir paylaşımı simgeliyordu.

Katılımcılar Arasında Siyasi Temsil: Programa, Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz, AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, CHP Havza Belediye Başkan adayı Ertaş Çoban, CHP Havza İlçe Başkanı Şener Geçit ve Ülkü Ocakları Havza İlçe Başkanı Yasin Köz gibi siyasi temsilciler de katıldı.

Başkan Özdemir'in Kutlama Mesajı: Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yayımladığı Berat Kandili mesajında, tüm Havzalılara ve İslam aleminin fertlerine mübarek kandiller diledi. Mesajında dualarla birlik ve huzur temennisinde bulundu.

Bu anlamlı etkinlik, Havza'da Berat Kandili'ni coşku ve paylaşım içinde geçirmek isteyenleri bir araya getirdi.

Samsun Havza ilçesi Berat kandili kutlama dua ikramlar