Samsun Havza'da Kurumlar Arası Bocce Turnuvası Başladı

TAKİP ET

Samsun'un Havza ilçesinde, Havza Kaymakamlığı öncülüğünde Havza Belediyesi ve Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Merkezi işbirliğiyle düzenlenen kurumlar arası bocce turnuvası başladı. Müsabakaya toplamda 13 takım, 4 farklı grupta yer alarak katılıyor. Havza Spor Salonu'nda gerçekleşen turnuvanın heyecanı A grubu maçları ile başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Havza YEG Derneği arasındaki ilk maçta, mücadeleyi 12-10 gibi kıyasıya bir skorla kazanan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı, turnuvaya galibiyetle başladı.

Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, 13 kurumun katıldığı turnuvada takımların 4 grupta mücadele edeceğini belirterek, "Havza Kaymakamlığımız himayesinde düzenlenen turnuva, kurumlar arası iletişimi güçlendirmeyi ve çalışanlar arasındaki dayanışmayı artırmayı hedefliyor. Turnuvaya katılan ve emek veren herkese teşekkür ederim." dedi. Uzun, turnuvanın 04 Nisan'da oynanacak final maçıyla sona ereceğini ifade etti.

Kurumlar arası bocce turnuvası, sporun yanı sıra birlik ve beraberliği pekiştirmeyi hedefliyor, katılımcıların bir araya gelerek keyifli ve rekabet dolu bir ortamda vakit geçirmesine olanak sağlıyor.

samsun havza ilçesi kurumlar arası bocce turnuvası turnuva başladı havza kaymakamlığı havza spor salonunda bocce turnuvası spor samsun haber gündem haber