Samsun Havza Kaymakamı Nayman: 'Samsun Depremzedeler  İçin Seferber Oldu'

TAKİP ET

Samsun Havza Kaymakamı Nayman, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta'yı deprem bölgesinde bilgilendirdi. Nayman, "Samsun, depremzedeler için ilk günden bugüne adeta yardımlar için seferber oldu "dedi.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrası deprem bölgesine görevlendirilerek burada çalışmalarını yürüten Havza Kaymakamı Cengiz Nayman’ı İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanı Hasan Tahsin Usta ziyaret etti.

Kaymakam Nayman ve Başkan Usta ilk olarak Kahramanmaraş ili Kılavuzlu Millet Bahçesini ziyaret ettiler, daha sonra çadır kent ve Kızılay sahra mutfağında incelemelerde bulunarak burada yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

'YARALAR SARILIYOR' 

Kaymakam Nayman deprem bölgesinde günlük sıcak yemeklerin Millet Bahçesi içerisine hazırlanan mutfakta günlük olarak hazırlanarak, depremden etkilenen kişilere dağıtımının gerçekleştirildiğini belirterek, “Depremin ilk gününden bu zamana kadar gerek Samsun bölgemizden ve tüm Türkiye’den yardımlar bölgemize ivedilikle ulaştırıldı. Yardımla halen devam etmektedir. Devletimizin tüm yaraları sarmak için görevinin başındadır” dedi.

Tuğçe GEVŞEK 

Samsun Havza Kaymakamı Nayman, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta’yı deprem bölgesinde bilgilendirdi.