Samsun Havza OSB; Öz Kaynakla Kuruldu Taleplere Yetişemiyor 

TAKİP ET

Samsun Havza OSB'de 2 milyon dolar öz kaynakla kurulan ve birçok kişiye istihdam sağlayan Üç Er Orman Ürünleri Palet Fabrikası, taleplere yetişemiyor.  

Samsun Havza Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Erkan Acar, Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde(OSB) üretim yapan Üç Er Orman Ürünleri Palet Fabrikası'nı ziyaret ederek fabrikanın ortakları Yahya Şenkal ve Temel Erkan ile görüştü. 

Firma ortağı Yahya Şenkal, “Üretime geçtiğimiz günden bu yana artan taleplere cevap vermeye çalışıyoruz. Tam kapasiteye ulaştığımızda günlük 3 bin 500 ila 4 bin palet üretimini yakalayacağız inşallah. Bir Havzalı olarak Havza OSB’de yatırım yapmaktan ve ilçemize katkı sunmaktan mutluyum”dedi.

2 MİLYON 
DOLARLIK YATIRIM 

Firma ortağı Temel Erkan ise “Öncelikli hedefimiz Havza OSB'de üretim yapan fabrikalardı, ama birçok ilden gelen talepler ile birçok yere palet göndermeye başladık. İşletmemizi tamamen öz kaynaklarımız ile kurduk ve yaklaşık 2 milyon dolara mal oldu” dedi.

'YATIRIMCIYA DESTEK'

Havza TSO Başkanı Erkan Acar ise her iki yatırımcıyı tebrik ederek, “Öncelikle yapmış olduğunuz yatırım için teşekkür ediyorum. Havzalı hemşehrimizin Havza OSB’de yer alması bizler için ayrıca bir gurur. Değerli iş insanlarımızın yatırımları ile Havza daha da büyüyecek. İnşallah Havza OSB gelecek yatırımlar ile hem bölge hem de ülke ekonomisine büyük katkılar sunulacak”dedi.

Feride SEZGİN 

Samsun Havza  TSO Başkanı Erkan Acar, Havza OSB'de üretim yapan Üç Er Orman Ürünleri Palet Fabrikası'nı ziyaret ederek fabrikanın ortakları Yahya Şenkal ve Temel Erkan ile görüştü.