Samsun Hentbol Kulübü Güçlü Geliyor

TAKİP ET

Samsun'da faaliyet gösteren Sıla İplik ve Teksan Kauçuk Sanayi, 2022-2023 Hentbol sezonunda ilimizi temsil edecek olan Samsun Hentbol Kulübü'ne forma sponsoru oldu.  

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
İlimizi Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde temsil edecek olan Samsun Hentbol Kulübü’nde hazırlıklar Canik Atatürk Spor Salonu’nda devam ederken, yönetim kurulu da çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak isim değişikliğine giden yönetim, Samsun Gençlik Spor Kulübü olan ismini Samsun Hentbol Kulübü, olarak değiştirildi. İsim değişikliği için onay bekleniyor. Samsun Hentbol Kulübü yönetimi diğer yandan da sponsorluk için çalışmalarını sürdürüyor. 

FORMA SPONSORLARINI BULDU
Samsun Hentbol Kulübü yönetimi forma sırt reklamı ve forma göğüs reklamı için sponsorlarını buldu. Kırmızı-Beyazlı ekibin sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda; “Yeni sezonda forma sırt reklamı sponsorumuz Sıla İplik oldu. Desteklerinden dolayı Sıla İplik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Hasbal'a teşekkür ederiz. Ayrıca, forma göğüs reklamı sponsorumuz Teksan Kauçuk Sanayi oldu. Desteklerinden dolayı Teksan Kauçuk Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Uslu'ya teşekkür ederiz.”   Zekai ANIL