Samsun İlkadım'da Korkutan Yangın

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım ilçesindeki bir depoda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Ambalaj, plastik ve tahta malzemelerin bulunduğu depoda maddi zarar oluşurken, polis yangının çıkış sebebini araştırıyor.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan bir depoda yangın çıktı. Kadıköy Mahallesi Gümüş Sokak'ta yer alan 3 katlı binanın deposunda meydana gelen yangında, depoda saklanan ambalaj, plastik ve tahta parçaları alevlere teslim oldu. Yangın, çevredeki vatandaşların dumanları fark etmesi ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesiyle ortaya çıktı.

İtfaiye ekiplerinin hızla müdahale ettiği yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında, koli halinde saklanan ambalaj malzemeleri zarar görürken, olayda herhangi bir yaralanma rapor edilmedi. Kadıköy Mahallesi Muhtarı Muzaffer Yılmaz, yangının muhtemelen bir sigara izmaritinden kaynaklandığını belirtti, ancak resmi raporun emniyet ve itfaiye ekipleri tarafından hazırlanacağını ifade etti.

112 Acil Çağrı Merkezi samsun Samsun Haber İlkadım Yangın Kadıköy Mahallesi Muhtarı Muzaffer Yılmaz İlkadımda Korkutan Yangın