Samsun İlkadım'lı Güreşçiler Fark Yarattı

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş takımı katıldıkları turnuvalarda farklı kilolarda çıktıkları müsabakalarda 11 madalya kazandı.

İlkadım Belediyesi GSK Güreş takımı sırasıyla Çorum, Terme, Havza yağlı güreşlerinde farklı kilolarda 1 altın, 5 gümüş, 5 bronz olmak üzere 11 madalya ile kürsüye çıktı. İlkadım'lı güreşçiler ilk olarak Çorum da düzenlenen müsabakalarda 1 altın, 3 bronz madalya kazandı. Terme güreşlerinde 3 gümüş, 3 bronz madalya elde ederken son olarak Havza güreşlerinde istikrarını bozmayan güreş takımı 2 gümüş, 2 bronz olmak 11 madalya elde etti. 


GENÇLER TOPLUMA KAZANDIRILIYOR
Kazandıkları madalyalarla İlkadım’ın adını duyuran sporcuları kutlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "İlkadım Belediyesi olarak her zaman spor’un ve sporcunun yanında olacağız. Böyle pırıl pırıl gençleri çeşitli spor dallarında yetiştirerek topluma kazandırıyoruz. Bu gençler hem ülkemizin, hem şehrimizin hem de belediyemizin yüz akları. Allah güçlerine güç katsın müsabakalarda emeği geçen antrenörlerini ve  geçenleri tebrik ediyorum”dedi.

Zekai Anıl