Samsun İnşaat Fuarı'na Hazır  

TAKİP ET

Samsun İnşaat 2023 7. Yapı İnşaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı 4-7 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Samsun’un özellikle son yıllarda inşaat sektörü bakımından bölgenin hızla gelişen illerinin başında yer aldığına dikkati çekti. 

'YENİ İLİŞKİLER 
GELİŞTİRİLECEK'

Ersözlü, “Ülke ekonomisinde önemli bir paya sahip yapı sektöründeki tüm yeniliklerin, gelişmelerin ve ürünlerin sergileneceği Fuar, sektördeki gelişme ve yeniliklerden haberdar olma, sektör içinde durum analizi yapabilme, müşterilerle bir araya gelebilme, bayilik verme, mevcut bayilerle ilişkileri geliştirme gibi birçok imkanı sunarken mimar, mühendis, müteahhit, kamu kurumları ve yatırımcı kuruluşlar ile nihai tüketicileri ve yurtdışından Gürcistan, Irak, Libya, Sudan, Filistin, Ürdün, Lübnan, Suudi Arabistan, Rusya,  Azerbaycan, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelecek Alım Heyetlerini katılımcı firmalarla buluşturacak bir organizasyon olacaktır. Fuarda gerçekleşecek iş bağlantıları ihracat yapan sanayicilerimiz yeni pazarlara girme şansı yakalayacak. Daha önce hiç ihracat yapmayan firmalarımız da aynı şekilde yeni iş birliklerine imza atarak hedef ülkelere açılma şansı yakalayacak ”dedi. 

Zekeriya FIRAT