Samsun LÖSAM'ın Altın Kızları İş Başında

TAKİP ET

Samsun LÖSAM'ın gönüllü altın kızları, lösemili çocukların tedavilerinde kullanılmak üzere ve ailelere destek sağlanması amacıyla kermes düzenledi.

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'nin (LÖSAM) gönüllü altın kızları, yine yürekleri fetheden bir davranışa imza attı. 'Altın kızların' ördüğü ve diktikleri ürünler, İstiklal Caddesi'nde düzenlenen kermes ile görücüye çıktı. Vatandaşlar kermese yoğun ilgi gösterdi.

DANIŞMAZ TEŞEKKÜR ETTİ 

LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi ve Sosyal İşler Başkanı Sema Danışmaz, Samsun halkının yoğun ilgisine teşekkür etti. Altın kızlara gönülleri fetheden çabası nedeniyle teşekkür eden Danışmaz, "Biliyorsunuz, lösemili çocuklarımız zor bir tedavi sürecinden geçiyor. Bu süreçte ailelerde maddi anlamda zorlanabiliyor. Biz LÖSAM olarak çocuklarımıza ve ailelere bu süreçte destek oluyoruz. Altın kızlarımızın yaptığı ürünler kermes ile satışa sunuluyor. Elde edilen gelir, çocuklarımızın tedavilerine ve ailelerine kullanılıyor. Samsun halkına gösterdikleri duyarlılık için çok teşekkür ediyorum "dedi.  Zekeriya FIRAT