Samsun MHP İl Başkanı Burhan Mucur: 'Samsun'da Cumhur İttifakı kazanacak'

TAKİP ET

Samsun'da MHP ve AK Parti teşkilatlarının büyük bir uyum içerisinde çalıştığını söyleyen MHP İl Başkanı Burhan Mucur, 'Samsun'da Cumhur İttifakı kazanacak, Samsun kazanacak!' dedi.

MHP Samsun İl Başkanlığı, Alaçam ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Buluşma mitinge dönüştü. 

Büyük Alaçam Mitingi'ne, MHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal, MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan, Cumhur İttifakı Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar, MHP ve AK Parti İlçe Başkanları ve coşkulu bir kalabalık katıldı.

'KAPI KAPI 
DOLAŞIYORUZ'

Coşkulu kalabalığa seslenen MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, “Samsun’un 17 ilçesinde ve büyükşehir belediyesinde, Cumhur İttifakı kazanacak. Milletimizin Cumhur İttifakına olan güveni, sandıktan çıkacak sonuçlara fazlasıyla yansıyacak. Seçime sayılı saatlerin kaldığı şu anlarda bile teşkilatlarımız Samsun’un tüm ilçelerinde dur durak demeden çalışıyor.” diye konuştu.

'SAHADA TEVECCÜHÜ 
GÖRÜYORUZ'

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının ve Samsun’un kazanacağını söyleyen MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, "Samsun’un geleceğine yön verecek, değerine daha da değer katacak adaylarımızla girdiğimiz bu önemli seçimde, 17 ilçemizde de büyük bir birlik ve beraberlik var. MHP ve AK Parti teşkilatları, Cumhur İttifakının gücünü başarıyla sahaya yansıtıyor. MHP Genel Başkanımız ve Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhur İttifakına olan inancından hareketle, dur durak demeden çalışıyoruz. İnanıyorum ki 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde şehrimizin 17 ilçesinde ve Samsun Büyükşehir Belediyesinde zafere ulaşacağız. Cumhur İttifakı kazanacak, Samsun kazanacak” diye konuştu.

MHP Samsun İl Başkanlığı, Alaçam ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Buluşma mitinge dönüştü. 

samsun mhp Samsun MHP İl Başkanı Burhan Mucur Alaçam ilçesinde vatandaşlarla buluştu buluşma mitinge dönüştü seçim çalışması yerel seçim samsun haber siyaset gündem haber