Samsun Milletvekili Aday Adayı Birsen Öztürk: 'Memleketim Samsun'un Sesi Olmak İstiyorum'

TAKİP ET

Samsun'da sağlık alanında, özel sektör ve kamuda çeşitli görevlerde bulunan, kurulduğu günden bu güne İYİ Parti'de yöneticilik yapan Birsen Öztürk, "Siyasette edindiğim tecrübe ve deneyimleri, yıllardır ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim memleketim Samsun için kullanmak istiyorum" dedi.

Atasam Tıp Merkezi Atakum Genel Müdürü ve İYİ Parti Samsun İl Yönetimi'nde önceki dönem Doğa ve Çevreden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olan Birsen Öztürk, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan genel seçimlerde; partisinden '28. Dönem Samsun Milletvekili Aday Adayı' olduğunu açıkladı.

Sözlerine 6 Şubat'taki deprem felaketinden kaynaklı iktidarın beceriksiz yönetimine dikkat çekerek başlayan Birsen Öztürk, 'asrın felaketi'nde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza başsağlığı, yaralılar için ise acil şifalar diledi. Öztürk, 11 kentte yaşamın en kısa süre içerisinde normal standarda dönmesini arzu ettiklerini kaydetti.

İYİ PARTİ'NİN NEFERİYİM
İYİ Parti'li Birsen Öztürk, "Siyasette, düşünce ve duygularıma, duruşuma uygun olduğunu düşündüğüm İYİ Parti'nin kurucu il yönetim kurulunda ve divan üyeliklerinde görev alarak başladım. 2018 genel seçimlerinde Samsun İYİ Parti'den 3. sıra milletvekili adayı olarak yoluma devam ettim. Samsun'da edindiğim kariyerle 40 yılı aşkın bir süredir çok sayıda insanın yüreğine dokunarak, sorunlara çözüm bulmak için çalıştım, mücadele verdim" dedi.

'BARIŞ, HUZUR VE REFAH İSTİYORUM'
Türkiye'nin kritik bir seçimin eşiğinde olduğunu dile getiren İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Birsen Öztürk, şöyle konuştu; "14 Mayıs ülkemizin geleceğini derinden etkileyecek, bir karar günü olacak. Türkiye Cumhuriyeti ikinci yüzyılında parlayan bir yıldızı olmak istediğini haykıracak. Bu kutlu dönemde ülkemin problemlerden kurtulmasına 85 milyon insanımızın barış, huzur ve refah içerisinde yaşamasına katkı sağlamak adına 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde aday adayı olduğumu açıklamak için karşınızdayım. Yıllarca Samsun’da sağlık alanında, kamu ve özel sektörde görev yaptım. Hayatım mesleki ve toplumsal sorunların çözümü için mücadele etmekle geçti. Allah nasip ederse 14 Mayıs'ta ülkemde her geçen gün derinleşen yaranan tedavisinde, tek adam rejiminin sona erdirilmesine ve geleceğe umutla bakan nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamak istiyorum."

UMUTSUZLUK VE KAYGI YOK OLACAK
Birsen Öztürk açıklamasının devamında; "Bu yola ülkemin içinde bulunduğu umutsuzluğu ve kaygıyı yok edecek, çalışmalara katkı verecek tecrübe ve donanıma sahip olduğum için başvurdum. Bundan sonra hayatta ve siyasette edindiğim tecrübe ve deneyimleri, yıllardır ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim memleketim Samsun için kullanmak istiyorum. İktidarın 20 yıldır ha yaptık ha yapacağız dediği hiçbir yatırım yapmadığı Samsunumuzun sesi olmak istiyorum. Ne derdikte yapmadık diyenlere, tek cümle ile ‘ne söz verdiyseniz yapmadınız’ diyorum. Zaman içerisinde söz verilip yapılmayanları daha detaylı anlatarak vatandaşlarımızın sesine ses olmak istiyorum. Samsun'a layıkıyla sahipleneceğimden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Samsun İl Binası'nda düzenlenen toplantıya İl Başkanı Hasan Aksoy ve çok sayıda partili katıldı. Kadınların yoğun olduğu toplantıda söz alan Hasan Aksoy, eski yönetim kurulu üyesi Birsen Öztürk'e çıktığı yolda başarılar dileyerek, tebrik etti.

Samsun'da sağlık alanında, özel sektör ve kamuda çeşitli görevlerde bulunan Birsen Öztürk, İYİ Parti'den Samsun Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Zekai ANIL