Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'dan bayram mesajı: Ortak değerler etrafında kenetlenme zamanı

TAKİP ET

AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında tüm hemşehrilerini ve İslam alemini en içten dileklerle selamladı. Yılmaz, bu mübarek günlerin umudu yeşertmesini, birlik ve beraberlik ruhunu kuvvetlendirmesini temenni etti.

Yılmaz, insanlık tarihinin çeşitli dönemlerinde yaşanan ayrımcılıklar, savaşlar ve çatışmaların acılarını hatırlatarak, özellikle İsrail'de yaşanan insanlık dışı olaylara derin bir üzüntüyle yaklaştıklarını belirtti. İnsan hakları, barış ve huzurun önemine vurgu yaparak, bu zor zamanlarda insanlığın birlik içinde hareket etmesinin önemine değindi.

Ramazan Bayramı'nın affetmeyi, barışı, hoşgörüyü ve bir arada yaşama kültürünü hatırlatan önemli bir zaman dilimi olduğunu belirten Yılmaz, bu bayramın sevinci paylaşmanın yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki kardeşlerin acılarını ve sıkıntılarını anlama ve yardım eli uzatma fırsatı sunduğunu ifade etti.

Yılmaz, bu bayramda farklılıkları bir kenara bırakarak ortak değerler etrafında kenetlenmenin önemine vurgu yaparak, karşılıklı anlayış, saygı, hoşgörü ve sevginin öncülük etmesi gerektiğini dile getirdi.

Son olarak, Ramazan Bayramı'nın insanları birbirine daha da yakınlaştırmasını, kardeşlik bağlarını güçlendirmesini ve dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi. Yılmaz, tüm İslam aleminin ve vatandaşların bayramını kutlayarak, sağlık, huzur ve mutluluk içinde nice bayramlar geçirmelerini temenni etti.

samsun AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz yusuf ziya yılmaz ramazan bayramı mesajı samsun haber gündem haber