Samsun Milli Eğitim Müdürü değişti 

TAKİP ET

Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit görevden alınarak Konya'ya atandı. Samsun'a Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar getirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda atamalar devam ediyor. Yapılan son değişiklikle 26 Ağustos 2021 tarihinde Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Murat Yiğit,  Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Bu yıl Şubat ayı başında Tokat İl Millî Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Murat Ağar'da Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi. 

MURAT AĞIR KİMDİR?

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Murat Ağar, 1981 yılında Tokat’ın Turhal ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Turhal’da tamamladı. 2003 yılında Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Bilgisayar Öğretmeni olarak göreve başladı, sonrasında Ar-Ge birim koordinatörlüğü ve şube müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2009 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünden mezun oldu. Doktora eğitimini Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Teftişi alanında 2019 yılında tamamladı. 2019 -2022 yılları arasında Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünde  Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu. Murat Ağar, evli olup iki çocuk sahibi. 

Zekeriya FIRAT 

 Murat Yiğit- GİTTİ 

 Murat Ağır- GELDİ