Samsun Offroad Derneği'nden Geleneksel İftar Buluşması

TAKİP ET

Samsun Offroad Derneği (SAMOFF) üyeleri, her yıl düzenlenen geleneksel iftar programında bir araya gelerek, offroad sporunun yaygınlaştırılması ve doğal afetlere hazırlıklı olmanın önemine dair fikir alışverişinde bulundu. Dernek Başkanı Okan Çakır, 2024 sezonu için planlanan etkinlikler ve offroad sporunun tanıtımına yönelik hedeflerini paylaştı.

Samsun’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarından Samsun Offroad Derneği SAMOFF üyeleri, her sene düzenledikleri geleneksel iftar programında bir araya geldi. 
Programa Dernek Başkanı Okan Çakır, Derneğin Yönetim Kurulu yanı sıra Dernek üyeleri katıldı.


Türkiye’de Offroad sporunu yaygınlaştırmak, geliştirmek ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacıyla kurulan derneğin Yönetim Kurlu Başkanı Okan Çakır, dernek çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi:

AMACIMIZ OFFROAD’I İNSANLARA TANITMAK

Samsun Offroad Derneği SAMOFF olarak 2024 sezonunda, arkadaşlarımızla birlikte planladığımız geziler ve kamp faaliyetleri için şimdiden sabırsızlanıyoruz. Etkinliğimiz, uzun süreli keşif macera gezileri ve standart kamplardan oluşacaktır. Bu kapsamda diğer yetkili kurumlar ve derneklerle bilgi ve tecrübe paylaşımı için iletişim halinde olmaya devam edeceğiz. SAMOFF olarak amacımız, Offroad Sporunu geniş kitlelere tanıtarak daha fazla yaygınlaşmasını sağlamak ve bu sayede insanların hem sosyalleşmelerine, hem de doğayla bütünleşmelerine katkı sunmaktır” dedi.

DOĞAL AFETLERE KARŞI FARKINDALIK VURGUSU

Dernek Başkanı Çakır, SAMOFF’un, deprem ve benzeri doğal afetlerde etkin rol oynadığını belirterek bu tür afetlere karşı ekipman ve tecrübe anlamında hazırlıklı olmanın önemine vurgu yaptı.
 

Samsun Offroad Derneği SAMOFF Orhan Çakır İftar Programı Samsun Haber