Samsun polisi kuş uçurtmadı

TAKİP ET

Samsun polisi hafta sonu mesaisinde gerçekleştirdiği denetimlerde adeta kuş uçurtmadı. Çeşitli suçlardan aranan 54 kişiyi GBT sorgusunda yakalayan ekipler, alkollü araç kullanan sürücülere ceza yağdırdı

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 14 Ocak-17 Ocak tarihleri arasında İlkadım, Atakum ve Canik İlçesi'ndeki park ve bahçelerde, alkollü-alkolsüz mekanlarda, sahil yolu üzerinde, bulvar, ara sokaklar ve güzergahlarda sabit yol uygulamaları gerçekleştirdi.

54 ŞAHIS YAKALANDI
Denetimlere narkotik, asayiş, hassas bölgeleri koruma ve trafik denetleme ekipleri katıldı. 21 bin 64 kişiye GBT kontrolü yapan ekipler, 54 aranan şahsı yakaladı. HES sorgusu yapılarak karantina ihlali tespit edilen 2 pozitif ve 3 temaslı vatandaşa idari işlem uygulandı.

SÜRÜCÜLERE CEZA YAĞDI
281 park ve bahçe ve 396 iş yeri kontrolünde 27 şahsa idari, 13 şahsa ise adli işlem yapan ekipler, tabanca, kurusıkı tabanca, av tüfeği, mermi, kesici/delici alet, çeşitli uyuşturucu maddeler, uyuşturucu kullanma aparatı ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 54 bin 720 TL para ele geçirdi.

Diğer yandan 7 bin 640 araçta kontrol gerçekleştiren ekipler, aranan 2 aracı yakalarken 1 bin 565 araç ve sürücüye işlem uyguladı, 78 araç ise trafikten men edildi. Emin ÇEKİÇ