Samsun Polisi NARVAS'la Suçluların Ensesinde: Şok Denetimler Devam Ediyor

TAKİP ET

Samsun Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Bafra ve Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, NARVAS verileri doğrultusunda öngörülmeyen alanlarda ve zamanlarda şok denetimler yaparak suçla mücadelede etkin bir şekilde rol alıyor.

Bafra Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından Fatih Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyonda K.Y ve R.D isimli şüphelilerden 105 gram esrar ile 1 adet uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekipleri ise yaptıkları denetimlerde 2 adet radar tespit cihazı ile 1 adet bıçak ele geçirdi. Bu operasyon kapsamında 2 şahsa 5607 sayılı Kanun'a muhalefetten adli tahkikat başlatılırken, 1 şahsa 2 bin 52 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca plakası olmayan bir motosiklet trafikten men edilirken, 3 araca toplamda 59 bin 853 TL trafik cezası kesildi.

Denetimler sonucunda, aranan şahıslar da yakalandı. 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1 kişi, 6 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1 kişi, uyuşturucu madde kullanmak suçundan 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan 1 kişi ve diğer suçlardan aranan toplamda 10 şahıs, operasyonlarla yakalandı.

Samsun polisinin etkin denetimleri, suçla mücadelede kararlılığını ve başarısını göstermeye devam ediyor.

Samsun Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü NARVAS polis suçlular şok denetim Bafra Narkotik Büro Amirliği ekipleri Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekipleri Denetimler samsunhaber gündem asayiş haber