Samsun Şehir Hastanesi'nde ürküten yazılar

TAKİP ET

Samsun'da yapımı devam eden Şehir Hastanesi inşaatında duvarlara yazılan 'Kürdistan ve terör örgütü yanlısı' yazılar ürkütüyor. Daha önce de yangın çıkan hastanede yazıları, işçilerin yazdığı iddia ediliyor.

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı devam ederken, bazı işçilerin duvarlara 'Kürdistan ve terör örgütü yanlısı' yazılar yazdığı öne sürüldü. Kimler tarafından yazıldığı bilinmeyen yazıları, inşaatta çalışan Doğu ve Güneydoğulu işçilerin yazdığından şüphe ediliyor. 

Daha önce de yangın çıkmasıyla gündeme gelen Samsun Şehir Hastanesi'nde 'yangını da parasını gününde alamayan bazı işçilerin çıkardığı' iddia edilmiş, ancak bu konuda net bir bilgiye ulaşılamamıştı.

Son günlerde ise hastane inşaatı, duvarlarına yazılan 'terör örgütü yanlısı' yazılarla gündeme gelmeye başladı. 

İŞÇİLER DUVAR YAZILARI ÜZERİNDEN ATIŞIYOR 

Sağlık Bakanlığı'nın özkaynakları ile yapılan ve 2 milyar liraya mal olması planlanan Şehir Hastanesi'nin duvarlarına 'Kürdistan her zaman var, sadece korkmayın 'yazıldığı,  bu yazıyı gören bazı işçilerinde 'Burası Türkiye' yazarak küfürler yazdığı görüldü. Bazı duvarlara yazılan 'Burası T.C.' yazısının üzerine çarpı atıldığı, 'Ne mutlu Türküm diyene' yazısının ise 'Türküm' kısmının silindiği görüldü. İnşaatta çalışan işçilerin karşılıklı yazılar üzerinden atıştığı iddiası sıcaklığını korurken, istenmeyen olayların yaşanabileceği konusu gündeme geldi. 

samsun şehir hastanesi samsun haber olay gündem