Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli: 'Birlikte Çok  Güçlüyüz'

TAKİP ET

Bem Bir Sen 7. Olağan Genel Kurulu'nda Genel Başkanı Levent Uslu yeniden Genel Başkanlığa seçildi. Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli; 'Hep birlikte omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Birlikte çok daha güçlüyüz "dedi. 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu'nun da birer konuşma yaptığı Bem Bir Sen Genel Kurulu'nda gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi.

Yapılan oylama sonucunda genel kurul, Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu ve yönetim kurulunun zaferi ile sonuçlandı.
Genel Kurula, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Bem Bir Sen’in il başkanlar genel kurul delegeleri ve davetliler katıldı.

'YOLA DEVAM EDECEĞİZ' 

Genel kurul sonrası bir açıklama yapan Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, “Bem Bir Sen 7. Olağan Genel Kurulumuzu birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde tamamladık. Genel Başkanımız Sayın Levent Uslu liderliğinde yeni hedeflere ve güçlü yarınlara ilk günkü heyecanla, hep birlikte omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin inşallah. Dün olduğu gibi bugünde inandığımız doğrular ve güvendiğimiz insanlar ile yolumuza devam edeceğiz. Birlikte çok güçlüyüz "dedi. 

Nazım AKPINAR 

Savaş Gayretli 

Bem Bir Sen 7. Olağan Genel Kurulu'nda Genel Başkanı Levent Uslu yeniden Genel Başkanlığa seçildi. Samsun Şube Başkanı Gayretli, sendikal mücadeleye devam edecekleri mesajını verdi.