Samsun tek yürek

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, bu akşam saat 20.00'de sahasında Altınordu ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-Beyazlılar kritik maçta hem liderliğini korumak, hem de rakibinden ilk yarının rövanşını almak için mücadele edecek.

161 GÜNDÜR MAĞLUP OLMUYORUZ

Spor Toto 1. Lig’in lideri Yılport Samsunspor, 28. hafta mücadelesinde sahasında bu akşam Altınordu’yu konuk ediyor. Ligde 17 maçtır bileği bükülmeyen Kırmızı-Beyazlılar, deplasmanda 161 gün önce 2-1’lik skorla son yenilgisini aldığı İzmir temsilcisi karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak hem liderliğini korumak, hem yenilmezlik serisini sürdürmek, hem de rakibinden rövanşı almak istiyor. 

ZEKİ YAVRU VE GAETAN LAURA YOK

Küme düşme hattında bulunan rakibi Altınordu karşısında Yılport Samsunspor’da kırmızı kart cezalısı Zeki Yavru ve ülkesinin milli takımına giden golcü futbolcu Gaetan Laura forma giyemeyecek. İki maçlık cezasını tamamlayan Yusuf Abdioğlu ise hocasının şans vermesi durumunda sahadaki yerini alabilecek. Saat 20.00’de başlayacak olan kritik karşılaşma, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

TARAFTARIMIZLA KAZANACAĞIZ

Yılport Samsunspor’un deneyimli çalıştırıcısı Hüseyin Eroğlu, Altınordu maçına her anlamda hazır olduklarını söyledi. Rakiplerinin ligdeki yerinin önemli olmadığını belirten Eroğlu, “Geçtiğimiz hafta geriden gelip kazanmayı başardılar. Bu da onların kolay bir rakip olmadığın gösteriyor. Muhteşem taraftarımızın da desteği ile gülen taraf olacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

DÜDÜK ARDA KARDEŞLER'DE 

Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında oynanacak karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler açıklandı. Samsunspor'un bugün evinde Altınordu ile oynayacağı karşılaşmada Arda Kardeşler düdük çalacak. Süleyman Özay ve Sabri Öge, yardımcı hakem olarak görev yapacak. Burak Pakkan ise karşılaşmada 4. hakem olarak görevlendirildi. Davut AKTAŞ