Samsun Tekkeköy'de Bin Aileye Sıcak Yemek

TAKİP ET

Tekkeköy Belediyesi'nce; ilçede ikamet eden yaşlı, ihtiyaç sahibi, depremzede ve kamu görevlilerine iftar ve sahur yemeği veriliyor. Başkan Hasan Togar, "Ramazan sofralarını bereketlendiriyoruz" dedi

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında evlerinde yemek yapamayacak durumdaki yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek ulaştıran Tekkeköy Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle bu hizmetini iftar ve sahur yemekleri vererek sürdürüyor.

BİN AİLEYE YEMEK ULAŞIYOR

65 yaş üstü vatandaşlara ve depremzede ailelere 3 çeşit yemek ve Ramazan pidesi ulaştıran belediye ekipleri; Kutlukent ve ilçe merkezinde bulunan aşevleri ve evlere kadar ulaşan mobil ekipleriyle Ramazan sofralarını sıcak yemeklerle buluşturuyor.

Tekkeköy'de bulunan 162 depremzede aile ve yemek yapamayacak durumdaki 384 aile ve aşevlerine gelerek iftar yemeklerini alan bine yakın aile bulunuyor. Ayrıca kamu görevlilerinin iftar yemekleri, aşevinden servis ediliyor.

Tekkeköy Belediyesi'nin yürüttüğü sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ilçede yaşlı, ihtiyaç sahibi, depremzede ve kamu görevlilerine iftar ve sahur yemeği veriliyor.

DAYANIŞMA AYINDAYIZ

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Ramazan ayında aşevlerimizden iftar sofralarına sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyoruz. Paylaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği maneviyat ikliminin tüm yeryüzünü kapladığı mübarek Ramazan ayı süresinde farklı alanlardaki yardım faaliyetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz" dedi.

N. Alper CABBAR