Samsun Tekkeköy'den Van'a 23 Nisan Kıyafetleri Ulaştı

TAKİP ET

Tekkeköy Halk Eğitim Merkezi'nin özverili çalışmasıyla hazırlanan 23 Nisan kıyafetleri, Van'daki çocuklara ulaştı. Bayram coşkusunu yaşayan öğrenciler, gösterilerde yeni kıyafetlerini gururla giydi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi'nin öğrencileri, Van'daki çocuklar için özel olarak hazırladıkları 23 Nisan kıyafetlerini teslim etti. Proje kapsamında dikilen kıyafetler, Van'ın Çaldıran ilçesine bağlı Kaşım mahallesindeki öğrencilere ulaştırıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yeni kıyafetlerini giyen çocuklar, bayram gösterilerine katılarak coşkularını paylaştılar. Aldıkları kıyafetlerle mutluluk yaşayan öğrenciler, Tekkeköy Halk Eğitim Merkezi ve kursiyerlerine teşekkür etti. Bu anlamlı girişim, çocukların bayram heyecanını ve mutluluğunu artırdı.

samsun tekkeköy ilçesi Tekkeköy Halk Eğitim Merkezi van 23 Nisan kıyafetleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Samsun Tekkeköyden Vana 23 Nisan Kıyafetleri Ulaştı destek yardımı samsun haber gündem haber