Samsun Tekkeköy Hayır Çarşısı bayramlıkları doldurdu

TAKİP ET

Tekkeköy Belediyesi tarafından kurulan Hayır Çarşıları'nda raflar yepyeni rengarenk bayramlık kıyafetlerle doldu. Başkan Hasan Togar, "Bu bayram sevindirmediğimiz evladımız ve ailemiz kalmayacak" dedi

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde Kutlukent ve kent merkezinde bulunan Hayır Çarşıları, Kurban Bayramı öncesinde bayramlık kıyafet bekleyen çocuklar için raflarını doldurdu. Özellikle kırsal mahallelerde yaşayan çocukları sevindiren Hayır Çarşısı'ndan ihtiyaç sahibi olan herkes faydalanabiliyor.

HAYIR ÇARŞISI KAPISINI AÇTI

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Her bayramda olduğu gibi yaklaşan Kurban Bayramı'nda da yepyeni rengarenk bayramlık kıyafetlerimizi raflarımıza doldurduk. Bayram öncesinde Kutlukent ve kent merkezindeki Hayır Çarşılarımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Bayramlık kıyafet giyinmeyen evladımız ve ailemiz kalmayacak" dedi.

Elbiseden ayakkabıya, tişörtten gömleğe her bedenden her yaşa göre kıyafetlerin raflarda olduğunu kaydeden Başkan Hasan Togar, "Özellikle kırsal mahallelerde bayramlık kıyafet bekleyen çocuklarımızı unutmayacağız" diye konuştu.

Feride SEZGİN

Tekkeköy Belediyesi tarafından erkekliğe ilk adımın atıldığı o güzel unutulmaz anları ölümsüzleştirmek amacıyla Geleneksel Sünnet Şöleni düzenlenecek. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen anne babalar 1 Ağustos 2022 Pazartesi gününe kadar belediyeye kayıt yaptırabilir.