Samsun tenis kulübü'nde milli heyecan 

TAKİP ET

Tenis sporunda ilimizi en iyi şekilde temsil eden ve önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan Samsun Tenis Kulübü sporcusu Elvin Eğribel, 11-13 Eylül tarihleri arasında organize edilecek olan 14 yaş altı milli takım antrenman kampına davet edildi.

İ14 YAŞ ALTI MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ
Organize ettikleri ulusal ve uluslararası ilimizin tanıtımında önemli rol oynayan ve tenis sporunda ilimizi en güzel şekilde temsil eden Samsun Tenis Kulübü’nde milli heyecan yaşanıyor. Samsun Tenis Kulübü altyapısında yetişen ve katıldığı organizasyonlarda önemi dereceler elde eden başarılı sporcu Elvin Eğribel, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 11-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Tenis Eğitim Merkezi 14 yaş altı milli takım antrenman kampına davet edildi. 


EĞİTİM VE GELİŞME
Samsun Tenis Kulübü Başkanı Özcan Dursun, yaptığı açıklamada Elvin Eğribel'in aldığı milli davetten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Tamamı ile eğitim ve gelişmeye dayalı, kar amacı gütmeyen bir kulübüz. Kulübümüzden böyle sporcular çıktıkça mutlu oldu oluyoruz. Kulüp olarak amacımız Samsun gençliğine hizmet etmek. Daha çok sporcumuzun milli takım deveti alması tek arzumuzdur" diye konuştu. Elvin Eğribel, Türkiye genelinde milli takım daveti alan seçilen sekiz kadın sporcu arasında yer aldı.   Zekai ANIL