Samsun Termeli Ahmet Tomrukçu, Terme'nin kitabını yazdı

TAKİP ET

Samsun Termeli Ahmet Tomrukçu, ilçede yaşamış önemli insanların hayat hikayelerini 'Kimler Geldi Geçiyor Terme'den' adlı kitapta topladı.

Samsun Termeli 77 yaşındaki iş insanı Ahmet Tomrukçu, Terme ilçesine olan sevdasını 'Kimler geldi geçiyor Terme'den' adlı kitapta kaleme aldı. Tomrukçu, ilçede yaşamış önemli isimleri kitabında tanıttı. 

Samsun'un Terme ilçesi Şıhlı(Şeyhli) köyünde 1947'de doğan Ahmet Tomrukçu, eğitimini tamamladıktan sonra baba mesleği ayakkabıcılıktan sonra 1972'de kuyumculuğa başladı. 18 yıl kuyumculuk yapan ve mobilya sektöründe iş hayatına devam eden Tomrukçu, 2010 yılında emekli oldu. 

TERME ONUN İÇİN BİR SEVDA 

Evli ve iki çocuk sahibi Ahmet Tomrukçu, Terme'ye olan sevdası ile 2014 yılında Terme Birlik ve Dayanışma Derneği'ni kurup 8 yıl yöneticiliğini yaptı. Tomrukçu ayrıca, ilçede yaşamış önemli insanların hikayelerini ' 'Kimler geldi geçiyor Terme'den' adlı kitapta topladı. 

KİTABINI İMZALAYIP HEDİYE ETTİ 

Kaleme aldığı kitabı HHALK Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar ile eşi Av. Arzu Sabuncu Cabbar'a imzalayıp hediye eden Ahmet Tomrukçu, Terme'ye ve Samsun'a olan sevdasının bir ömür boyu süreceği mesajını verdi.