Samsun TSO, Ramazan Ayında 750 Aileye Gıda Yardımı Yaptı

TAKİP ET

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), TOBB iş birliğiyle Ramazan ayında ihtiyaç sahibi 750 aileye gıda yardımında bulundu. Yardımların bir kısmı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden sağlanırken, toplamda 750 aileye erzak paketleri dağıtıldı. İhtiyaç sahipleri, içinde 12 çeşit temel ihtiyaç malzemesi bulunan erzak paketlerini verilen kupon karşılığında anlaşmalı marketlerden aldı.

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ramazan ayının dayanışma ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği bir zaman olduğunu vurgulayarak, "Mübarek Ramazan ayı boyunca toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzün en güzel örneklerini hep birlikte yaşadık. Biz de oda olarak sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan'da da çatı kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin desteğiyle maddi durumu elverişsiz ailelere destek olmaya gayret gösterdik. Bu yıl 750 aileye ulaştık. Geleneksel hale gelen yardımlarımız inşallah devam edecek. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin" dedi.

Bu düzenli geleneksel yardımların devam edeceğini belirten Murzioğlu, toplumun dayanışma ve birlik duygularının güçlenerek devam etmesi temennisinde bulundu.

samsun samsun tso ramazan ayında ailelere gıda yardımı tsodan gıda yardımı Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu Ramazan ayında ihtiyaç sahibi 750 aileye gıda yardımı 750 aileye erzak paketleri dağıtıldı İhtiyaç sahiplerine koli yardımı s