Samsun'un Fahrettin Ağabeyine Son Görev

TAKİP ET

Samsun'un duayen iş insanlarından Fahrettin Ulusoy, bir süredir tedavi gördüğü hastalığı nedeniyle vefat etti. Sevenlerini yasa boğan Ulusoy, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Samsun'un ve ülkemizin en önemli sanayi kuruluşlarından biri olan yarım asırlık şirket Ulusoy Un'un kurucusu ve Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy, bir süredir tedavi gördüğü hastalığı nedeniyle 73 yaşında hayatını kaybetti.

FABRİKADA HELALLİK ALINDI

İş dünyasının 'Fahrettin Ağabey' olarak tanıdığı Ulusoy için Kutlukent'teki bulunan Ulusoy Un'un merkez fabrikasında helallik alındı. Ailesi ve sevenleri, siyasiler, iş dünyası ve çalışanlarının duası sonrası tabutu omuzlanan Ulusoy, cenaze namazı için Büyük Cami'ne getirildi.

Öğle namazına müteakip Fahrettin Ulusoy için cenaze namazı kılındı. Büyük Cami'nin avlusunu aile yakınları doldurdu.

CAMİ AVLUSU DOLDU TAŞTI

Cenazeye; Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Fuat Köktaş, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, meslek, oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, iş dünyasının temsilcileri, protokol üyeleri ve Ulusoy ailesinin yakınları katıldı.

Eşi Nevin Ulusoy ve oğlu Eren Günhan Ulusoy, taziyeleri kabul etti. Fahrettin Ulusoy'un naaşı, sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde Kıranköy Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Fahrettin Ulusoy (1949-2022)

N. Alper CABBAR