Samsun'un Gururu Burak Deniz: Yeni Madalyalar İçin Hazırım

TAKİP ET

Samsunlu Milli Bilek Güreşi Fenomeni Burak Deniz: Madalyalar İçin Arenada!" Samsun'un gururu milli bilek güreşi sporcusu Burak Deniz, yeni zaferlerin peşinde! Genç sporcu, Avrupa ve dünya şampiyonalarında Türk bayrağını dalgalandırmak için antrenmanlarını sürdürüyor.

Samsunlu 23 yaşındaki milli bilek güreşi sporcusu Burak Deniz, başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor.

2018'de Türkiye Şampiyonası'na katılarak birinci olan ve milli takıma seçilen Burak, o günden bu yana çeşitli şampiyonalarda birçok madalya kazandı. Avrupa ve dünya şampiyonalarında da başarılar elde eden genç sporcu, Mayıs ayında Slovakya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda ve sonrasında düzenlenecek dünya şampiyonasında yeni madalyalar hedefliyor.

Burak Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bilek güreşine lisedeki başarılarıyla başladığını ve o günden bu yana kendisini sürekli geliştirdiğini belirtti. Yeni başarılar elde etmek için çalışmalarını sürdüren Burak, Türk bayrağını dalgalandırmanın ve İstiklal Marşı'nı okutmanın gurur verici olduğunu ifade etti.

Ayrıca, bilek güreşine daha fazla destek verilmesi gerektiğini vurgulayarak, bu desteğin artmasıyla daha fazla yetenekli sporcu yetişeceğine inandığını dile getirdi.

samsunspor Samsun samsun haber milli bilek güreşi sporcusu Burak Deniz