Samsun'un Hakemleri Sezonu Açtı

TAKİP ET

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Samsun Şubesi 2022-2023 sezonu açılışını İlkadım Atletizm Stadyumu'nda yapılan törenle gerçekleştirdi.

PROTOKOL YERİNİ ALDI
Törene İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Şeref Mırık, İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, TFF İl Temsilcisi Hasan Özbulut, TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, MHK Bölgesel Kurulu Üyesi Ercan Hellaç, Samsun İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Coşgun, İlkadım Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Murat Turan, Samsun Amatör Spor Kulüp Başkanları,Yöneticileri ve Antrenörleri ile hakem ve gözlemcilerin yakınları katıldı. Törende tüm klasman, il ve aday hakemler 2022-2023 sezonunda kullanılmak üzere Samsun şubesi tarafından temin edilen eşofmanlarla sahada yerini aldı.


PLAKET TAKDİM EDİLDİ
TFFHGD Samsun Şubesi Başkanı Samet Çiçek'in yaptığı açılış konuşmasının ardından İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Mırık, TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven ve Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın konuşmalarını yaparak yeni sezon için başarı dileklerini sundular. Yaş haddi sebebiyle gözlemcilik kariyerleri sona eren üyeler Helim Balakçı, Adnan Pişkin, Metin Ceylan, Mustafa Sancak ve Atilla Turan'a plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Yeni sezonun camiaya hayırlı ve uğurlu geçmesi temennileriyle pasta kesimi yapılırken sonrası, hakemler sembolik olarak sezonun idmanını gerçekleştirdi. Açılış töreni misafilere verilen kokteylle sona erdi.   Zekai ANIL