Samsun'un İlkadım İlçe Belediye Başkanı Demirtaş: 'Sıra Ustalık Döneminde'

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım İlçe Belediye Başkanı ve İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, katıldığı halk buluşmasında, "Çıraklığı geçirdik, kalfalığı geçirdik, sıra geldi ustalığa. Bir kere daha bize izin verirseniz bu sefer inşallah ustalığımızı göstereceğiz" dedi.

Samsun'un İlkadım İlçe Belediye Başkanı ve İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, Alagömlek Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği Anadolu Mahallesi Halk Buluşması'na katıldı. Vatandaşlar tarafından meşaleler ve sloganlarla karşılanan Başkan Necattin Demirtaş, seçim otobüsünden halka seslendi.

Başkan Demirtaş, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Hep ele ele verdiniz ve İlkadım’da bize bayrağı teslim ettiniz. Biz de sizlerin yüzünü karartmadan hep beraber bugüne kadar geldik. Yine bir seçime gidiyoruz. Bu seçimde de şunu görüyorum: Bizim insanlarımız ahde vefayı gösterir. Birlik ve beraberliğimizi kenetlenerek, hep beraber sürdürerek inşallah bu seçimi de güzel bir başarı ile sonuçlandıracağız."

Başkan, belediyenin mali durumu ve yapılan yatırımlar hakkında bilgi verirken, "Çıraklığı geçirdik, kalfalığı geçirdik, sıra geldi ustalığa. Bir kere daha bize izin verirseniz bu sefer inşallah ustalığımızı göstereceğiz" dedi.

Ayrıca, kendisine yöneltilen suçlamalara cevap veren Başkan Demirtaş, "Biz adaletten tarafız, çalışanın yanındayız, iyi hizmet yapanın yanındayız. Hiçbir zaman helalinden rızık kazananın siyasi kimliğine bakmadık. Bugüne kadar da hep bunun mücadelesini verdik" şeklinde konuştu.

Başkan Demirtaş, konuşmasının ardından mahalle sakinlerine teşekkür ederek buluşmayı sonlandırdı.

samsun samsunhaber ilkadım ilçesi ilkadım belediye başkanı necattin demirtaş iyi parti aday yerel seçim konuşma gündem haber sondakikahaber