Samsun Valisi Tavlı, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti

TAKİP ET

Samsun Valisi Orhan Tavlı, 23 Nisan'da öğrencilere jest yaparak makam koltuğunu devretti. Öğrencilerin istekleri arasında çocuk oyun alanlarının ve Samsunspor sevgisinin artırılması öne çıktı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda özel bir jestle makam koltuğunu çocuklara devretti.

İlk olarak Onur Anıtı'nda gerçekleşen törenle başlayan kutlamalarda İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar tarafından anıta çelenk sunuldu. Ardından, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam edildi.

Daha sonra, İstiklal İlkokulu 2. sınıf öğrencileri Hiranur Özdemir ve Hasan Eymen Kol, Vali Tavlı'yı makamında ziyaret etti. Burada Vali Tavlı, jest olarak makam koltuğunu öğrencilere devretti. Öğrencilerin istekleri arasında çocuk oyun alanlarının ve Samsunspor sevgisinin artırılması öne çıktı.

Öğrenci Hiranur Özdemir, yaptığı konuşmada çocukların ekran bağımlılığına karşı ücretsiz aktivite ve oyun alanlarının oluşturulmasını talep etti.

Hasan Eymen Kol ise Samsunspor sevgisinin artırılması çağrısında bulundu. Vali Tavlı, verilen talimatların takip edileceğini belirtti.

Ziyaret, fotoğraf çekimi ile son buldu.

Samsun Valisi Orhan Tavlı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Samsun Valisi Tavlı Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti Öğrenci Hiranur Özdemir öğrenci Hasan Eymen Kol Samsunspor sevgisi