Samsun ve Çevresinde Bayramlaşma Programları Düzenlendi

TAKİP ET

Samsun, Çorum, Sinop, Tokat, Kastamonu ve Amasya'da Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programlar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Samsun Valiliği tarafından Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilen bayramlaşma programı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleşti.

Programda konuşan Yılmaz, Gazze'de yaşanan zulme dikkat çekerek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Programa Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala ve diğer ileri gelen isimler katıldı.

Çorum: Çorum Valiliği ve Belediyesi tarafından organize edilen bayramlaşma programında Vali Zülkif Dağlı, vatandaşların bayramını kutladı. Programa Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla ve CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız da katılarak bayramlarını iletti.

Sinop: Sinop Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen programda Vali Mustafa Özarslan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşları kabul ederek bayramlarını kutladı. Vali Özarslan, bayramların birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilediği günler olduğunu belirterek, bu vesileyle birlik ve huzur ortamının değerini vurguladı.

Tokat: Tokat Öğretmenevi'nde düzenlenen programda Vali Numan Hatipoğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşları kabul ederek bayramlarını iletti. Programa AK Parti Tokat milletvekilleri Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir de katılarak vatandaşlarla bayramlaştı.

Kastamonu: Kastamonu Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programı, Vali Meftun Dallı'nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Vali Dallı, tüm katılımcıların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, bayramların birlik ve beraberliğin en güzel örneği olduğunu belirtti.

Amasya: Sultan İkinci Bayezid Külliyesi'nde gerçekleştirilen programda Vali Yılmaz Doruk, vatandaşların bayramını kutlayarak, bayramların umutların tazelendiği, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği özel günler olduğunu ifade etti. Programa AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek ve Belediye Başkanı Turgay Sevindi de katılarak bayramlarını iletti.

Her bir program, bölgedeki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmiş ve vatandaşların bayram sevincini artırmıştır.

samsun Samsun ve Çevresinde Bayramlaşma Programları Düzenlendi Çorum Sinop Tokat Kastamonu ve Amasyada Ramazan Bayramı samsun haber gündem haber